Zalige Zomer (aan) Zee [VOLZET]

Vakantie

  • 18/08/2024 - 23/08/2024
  • Zomervakantie
  • 11 t.e.m. 15 jaar
  • De Barkentijn - Nieuwpoort
  • Busvervoer
  • Inbegrepen in de prijs: uitstap naar Plopsaland

330 euro leden Solidaris *
480 euro niet-leden

Boek nu

Zalige Zomer (aan) Zee [VOLZET]

Ijsjes, zwemmen & Plopsaland! 

Wist je dat in Nieuwpoort de zon altijd iets harder schijnt dan in de rest van het land? De golven zorgen voor iets meer waterpret en de zandkastelen zijn net iets spectaculairder. De ideale locatie dus voor een week aan zee met VFG-Jong! En we gaan nog niet naar huis, bijlange niet, bijlange niet... En al helemaal niet voor we gesmuld hebben van een ijsje op de dijk!

Huisbezoeken

Eerste keer dat je kind op vakantie gaat? Twijfels over de ondersteuning die je kind nodig heeft? We komen graag langs voor een huisbezoek om samen met jou en je kind te bekijken welke ondersteuning je kind nodig heeft. Contacteer ons vrijblijvend.

Terugbetaling

Bent u lid van onze partner Solidaris? Neem dan zeker het voordeel 'terugbetaling vakantiekampen voor chronisch zieke kinderen' door. 

330 euro leden Solidaris *
480 euro niet-leden

Boek nu

*Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, genieten van een tussenkomst van de aanvullende verzekering. Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, ontvangen via de aanvullende voordelen (enkel indien je in aanmerking komt) nog eens een korting van 25 euro per dag).

Deel met je vrienden