Huisbezoeken

VFG-Jong heeft een eigen aanbod van vakantiekampen en speelpleinwerking gedurende de schoolvakanties. Daarnaast willen wij ook tegemoetkomen aan de vraag naar vrijetijdsbesteding doorheen het hele jaar. Dit doen we door tijdens onze kennismaking te luisteren naar wat de noden zijn rond vrijetijdsbesteding. We gaan na dit kennismakingsgesprek kijken voor een oplossing op maat.

Op zoek naar een vakantiekamp en/of speelpleinwerking?

Wij helpen jou graag verder aan de hand van een kennismakingsgesprek om jou beter te leren kennen en zo de beste begeleiding te kunnen voorzien op het vakantiekamp en/of speelpleinwerking naar jouw keuze.

Op zoek naar een hobby of zin om te gaan sporten?

Naast het aanbod in de schoolvakanties heb je misschien ook interesse in een zinvolle vrijetijdsbesteding doorheen het jaar. Dankzij die kennismaking weten we al heel wat over jou, maar aan de hand van een aantal specifieke vragen over jouw interesses en kwaliteiten, willen we jou nog beter leren kennen en zo helpen we jou op weg om samen met een vrijetijdsdeskundige van VFG-jong een begeleidingstraject uit te stippelen om te zoeken wat bij jou past.

Aan de slag

Wat je vragen of bezorgdheden ook zijn, wees gerust! Steeds proberen we vanuit een samenwerking met jou en de vereniging alle vragen te beantwoorden en bezorgdheden weg te nemen.