Speelplein Rozemarijn

Speelplein

  • Alle vakantieperiodes behalve herfstvakantie
  • 4 t.e.m. 13 jaar
  • Verder info volgt nog

8,5 euro per dag

Boek nu

Speelplein Rozemarijn

Hou je van ravotten? Doe je niets liever dan spelen of knutselen? Of ben je gewoon graag onder  leeftijdsgenoten? Dan is speelplein Rozemarijn iets voor jou!

Op Rozemarijn werken we een aantrekkelijk spelaanbod uit met oog voor de specifieke noden van elk kind. Elke speelpleinweek vertrekken we vanuit een ander thema en zorgen we voor een leuke sfeer en een veilige omgeving waarin jouw kind ontspannen kan spelen. Spelen met leeftijdsgenoten staat centraal in het jeugdwerk en op een speelplein. Samen spelen, naast elkaar spelen, actief spelen en passief spelen. Het is dan ook belangrijk om dit aantrekkelijk spelaanbod en deze veilige omgeving te kunnen garanderen, dat jouw kind, mits de specifieke ondersteuningsnoden toch minstens kan samen zijn in groep en actief of passief kan deelnemen aan het groepsgebeuren.

Huisbezoeken

De eerste keer dat jouw kind naar de speelpleinwerking komt? Twijfels over de ondersteuning die je kind nodig heeft? We komen graag langs voor een huisbezoek om samen met jou en je kind te bekijken welke ondersteuning je kind nodig heeft. Contacteer ons vrijblijvend.

Terugbetaling

Ben je lid van onze partner Solidaris? Neem dan zeker het voordeel 'Terugbetaling speelpleinwerking' door. 

8,5 euro per dag

Boek nu

*Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, genieten een tussenkomst van de aanvullende verzekering. Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, ontvangen via de aanvullende voordelen (enkel indien je in aanmerking komt) nog eens een korting van 25 euro per dag).

Deel met je vrienden