In extase in reLAXLAND

Vakantie

  • 04/08/2024 - 09/08/2024
  • Zomervakantie
  • 11 t.e.m. 15 jaar
  • De Axlandhoeve - Sinaai
  • Eigen vervoer

225 euro leden Solidaris *
375 euro niet-leden

Boek nu

In extase in reLAXLAND

Stilzitten is niet aan ons besteed!

Rollen, dollen en wobbelen. Gieren en zwieren. Fun en plezier, met of zonder dier. Op de Axlandhoeve maken we tijd voor inspanning en ontspanning, actief bewegen en passief relaxen. Alles wat je nodig hebt voor een gezonde geest in een levendig lichaam.

Huisbezoeken

Eerste keer dat je kind op vakantie gaat? Twijfels over de ondersteuning die je kind nodig heeft? We komen graag langs voor een huisbezoek om samen met jou en je kind te bekijken welke ondersteuning je kind nodig heeft. Contacteer ons vrijblijvend.

Terugbetaling

Bent u lid van onze partner Solidaris? Neem dan zeker het voordeel 'terugbetaling vakantiekampen voor chronisch zieke kinderen' door. 

225 euro leden Solidaris *
375 euro niet-leden

Boek nu

*Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, genieten van een tussenkomst van de aanvullende verzekering. Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, ontvangen via de aanvullende voordelen (enkel indien je in aanmerking komt) nog eens een korting van 25 euro per dag).

Deel met je vrienden