Be KOE-l

Vakantie

  • 07/07/2024 - 12/07/2024
  • Zomervakantie
  • 6 t.e.m. 10 jaar
  • De Vierhoekhoeve - Gijzenzele
  • Eigen vervoer
  • Inbegrepen in de prijs: huifkartocht

275 euro leden Solidaris *
425 euro niet-leden

Boek nu

Be KOE-l

Heb je altijd al willen weten hoe het is om te leven op de boerderij? 

Grijp dan nu jouw kans! Tijdens deze week gaan we mee het veld op, mesten we de stallen uit en verzorgen we de dieren. En dat is niet alles… Koeien melken en wafels bakken staan ook op het programma. De VFG-Jong animatoren zorgen en bovendien ook voor dat we naast al dat 'boeren' ook KOE-le spelletjes spelen.

Huisbezoeken

Eerste keer dat je kind op vakantie gaat? Twijfels over de ondersteuning die je kind nodig heeft? We komen graag langs voor een huisbezoek om samen met jou en je kind te bekijken welke ondersteuning je kind nodig heeft. Contacteer ons vrijblijvend.

Terugbetaling

Bent u lid van onze partner Solidaris? Neem dan zeker het voordeel 'terugbetaling vakantiekampen voor chronisch zieke kinderen' door. 

275 euro leden Solidaris *
425 euro niet-leden

Boek nu

*Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, genieten van een tussenkomst van de aanvullende verzekering. Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, ontvangen via de aanvullende voordelen (enkel indien je in aanmerking komt) nog eens een korting van 25 euro per dag).

Deel met je vrienden