AmuZAND op 't strand

Vakantie

  • 26/12 - 31/12/2024
  • Kerstvakantie
  • 6 t.e.m. 10 jaar
  • De Barkentijn - Nieuwpoort
  • Busvervoer
  • Inbegrepen in de prijs: uitstap naar Plopsaqua

330 euro leden Solidaris *
480 euro niet-leden

Boek nu

AmuZAND op 't strand

Kerstsfeer aan zee! 

Bedekt onder een mooie witte sneeuwlaag heeft de kust (ook) heel wat te bieden. We spelen de gekste spelletjes, maken een avontuurlijke strandwandeling en genieten achteraf van een lekkere warme chocomelk. Kleurrijke kerstlichtjes en vrolijke kerstmuziek zorgen bovendien voor een gezellige eindejaarssfeer. Kom jij ook jouw kerstcadeautje openmaken?

Huisbezoeken

Eerste keer dat je kind op vakantie gaat? Twijfels over de ondersteuning die je kind nodig heeft? We komen graag langs voor een huisbezoek om samen met jou en je kind te bekijken welke ondersteuning je kind nodig heeft. Contacteer ons vrijblijvend.

Terugbetaling

Bent u lid van onze partner Solidaris? Neem dan zeker het voordeel 'terugbetaling vakantiekampen voor chronisch zieke kinderen' door. 

 

330 euro leden Solidaris *
480 euro niet-leden

Boek nu

*Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, genieten een tussenkomst van de aanvullende verzekering. Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, ontvangen via de aanvullende voordelen (enkel indien je in aanmerking komt) nog eens een korting van 25 euro per dag).

Deel met je vrienden