16+@dieu

Vakantie

  • 09/08/2024 - 16/08/2024
  • Zomervakantie
  • 16 t.e.m. 30 jaar
  • Vakantiepark Weerterbergen - Weert (Nederland)
  • Busvervoer

585 euro leden Solidaris *
735 euro niet-leden

Boek nu

16+@dieu

Fun gegarandeerd!

Adieu, 16+'ers! Tijdens deze vakantie stappen we op de bus en steken we de grens over, de gezelligheid van de vakantiehuisjes in het vakantiepark 'Weerterbergen' tegemoet. Ondertussen zijn we er kind aan huis en hier zijn de ontspanningsmogelijkheden eindeloos! Zwemmen in een enorm zwemparadijs? Met de waterfiets een rondje maken op het meer? 's Avonds een gezellig potje bowlen? Alles kan!

Huisbezoeken

Eerste keer dat je kind op vakantie gaat? Twijfels over de ondersteuning die je kind nodig heeft? We komen graag langs voor een huisbezoek om samen met jou en je kind te bekijken welke ondersteuning je kind nodig heeft. Contacteer ons vrijblijvend.

Terugbetaling

Bent u lid van onze partner Solidaris? Neem dan zeker het voordeel 'terugbetaling vakantiekampen voor chronisch zieke kinderen' door. 

585 euro leden Solidaris *
735 euro niet-leden

Boek nu

*Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, genieten van een tussenkomst van de aanvullende verzekering. Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, ontvangen via de aanvullende voordelen (enkel indien je in aanmerking komt) nog eens een korting van 25 euro per dag).

Deel met je vrienden