16+ Pasen

Vakantie

  • 08/04/2024 - 12/04/2024
  • Paasvakantie
  • 16 t.e.m. 30 jaar
  • Beekse - Bergen (Nederland)
  • Busvervoer
  • Inbegrepen in de prijs: uitstapjes in de regio

350 euro leden Solidaris *
500 euro niet-leden

Boek nu

16+ Pasen

Ken jij de Afrikaanse 'Big Five' al? Kom ze mee ontdekken!

Een groot avontuur wacht op jou! Samen ontdekken we ze alle 5, de leeuwen, buffels, neushoorns, luipaarden en olifanten. We logeren in een bosrijke omgeving in het Lake Resort en dichtbij het grote Victoriameer. Zo ervaren we Afrika op een unieke wijze en hoeven we er geen uren voor op het vliegtuig te zitten.

Huisbezoeken

Eerste keer dat je kind op vakantie gaat? Twijfels over de ondersteuning die je kind nodig heeft? We komen graag langs voor een huisbezoek om samen met jou en je kind te bekijken welke ondersteuning je kind nodig heeft. Contacteer ons vrijblijvend.

Terugbetaling

Bent u lid van onze partner Solidaris? Neem dan zeker het voordeel 'terugbetaling vakantiekampen voor chronisch zieke kinderen' door. 

350 euro leden Solidaris *
500 euro niet-leden

Boek nu

*Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, genieten van een tussenkomst van de aanvullende verzekering. Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, ontvangen via de aanvullende voordelen (enkel indien je in aanmerking komt) nog eens een korting van 25 euro per dag).

Deel met je vrienden