16+ Back to Basics [VOLZET]

Vakantie

  • 14/07/2024 - 19/07/2024
  • Zomervakantie
  • 16 t.e.m. 30 jaar
  • Familiepark Goolderheide - Bocholt (Nederland)
  • Busvervoer
  • Inbegrepen in de prijs: activiteiten in het familiepark

360 euro leden Solidaris *
510 euro niet-leden

Boek nu

16+ Back to Basics [VOLZET]

Glamping… Niet voor watjes!

Heb jij altijd al eens willen gaan kamperen? Maar zie je op tegen die kleine koude tentjes?
Wij hebben de oplossing! Kamperen in alle comfort, het kan! We wanen ons in een Safaripark want we slapen in Safaritenten, maar in alle luxe! Er zijn bedden, tafels, stoelen... Nee, geen veldbedjes, veel te kleine stoeltjes of wiebelende tafels. Daarnaast zijn er activiteiten te over in het Familiepark. Voor elke wat wils! 

Huisbezoeken

Eerste keer dat je kind op vakantie gaat? Twijfels over de ondersteuning die je kind nodig heeft? We komen graag langs voor een huisbezoek om samen met jou en je kind te bekijken welke ondersteuning je kind nodig heeft. Contacteer ons vrijblijvend.

Terugbetaling

Bent u lid van onze partner Solidaris? Neem dan zeker het voordeel 'terugbetaling vakantiekampen voor chronisch zieke kinderen' door. 

360 euro leden Solidaris *
510 euro niet-leden

Boek nu

*Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, genieten van een tussenkomst van de aanvullende verzekering. Leden van Solidaris Oost-Vlaanderen, die 2 jaar aansluitend in regel zijn met hun ziekenfondsbijdrage, ontvangen via de aanvullende voordelen (enkel indien je in aanmerking komt) nog eens een korting van 25 euro per dag).

Deel met je vrienden